Η RTM Ski School είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 από ανθρώπους με τεχνογνωσία και εμπειρία στη διδασκαλία των αθλημάτων του βουνού (ski και snowboard).
Μεσώ της σχολής μας, που βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές μας, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και κάτοχοι βεβαίωσης ειδικότητας του Αυστριακού́ συνδέσμου δασκάλων ski (ÖSSV Vienna – Snowsports Academy Austria), αναλαμβάνουν να σας οδηγήσουν στα μονοπάτια του βουνού με ασφάλεια ικανοποιώντας κάθε είδους απαιτήσεις σας. To εύρος των μαθημάτων μας ξεκινάει από́ την εκμάθηση των παιδιών (ειδίκευση στην παιδική́ μεθοδολογία), την εκμάθηση των αρχαρίων και την απλή́ κατάβαση και φτάνει έως τον πιο έμπειρο χιονοδρόμο που θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να μάθει νέες τεχνικές ή να επιδοθεί σε εξερεύνηση των διάσημων off piste διαδρομών που κρύβει ο Χελμός.
Τα προγράμματά μας είναι ευέλικτα και προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ατομικό μάθημα, είτε ομαδικά ολιγομελή (2-3 άτομα), είτε ομαδικά μαθήματα των 4 ατόμων και άνω. Επιπρόσθετα υπάρχει η επιλογή του ολοήμερου μαθήματος σε προνομιακές τιμές.
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
• Τα μαθήματά μας είναι διάρκειας μιας ώρας και πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργιάς του Χ.Κ.Κ. δηλαδή από τις 9:00 έως τις 16:00.
• Μπορείτε να κάνετε κράτηση του μαθήματος σας είτε τηλεφωνικά (6983398395), είτε μέσω email ([email protected]) είτε μέσω του ιστότοπού μας (www.rtmskischool.gr). Για τη δική́ σας διευκόλυνση προτείνεται η κράτησή να γίνεται λίγες μέρες πριν την επίσκεψή σας.
• Προτιμήστε δίωρο μάθημα καθώς θα υπάρχουν καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα θα επωφεληθείτε και από τις καλύτερες τιμές που υπάρχουν σ’ αυτή την περίπτωση.
• Συνιστούμε να βρίσκετε στο χώρο της σχολής μας τουλάχιστον 30’ πριν το μάθημα ώστε να μη χάσετε καθόλου χρόνο κατά τη διάρκειά του.
• Κάθε κράτηση είναι δεσμευτική και για οποιαδήποτε ακύρωση ή αλλαγή της, σας παρακαλούμε για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση της γραμματείας μας (τουλάχιστον μια μέρα πριν).
• Για group μεγαλύτερα των 10 ατόμων αλλά́ και σχετικά́ με τα προγράμματά μας: Freeride Touring & Ski Mountaineering επικοινωνήστε μαζί μας.