Διαδικτυακό Σεμινάριο – Χιονοστιβάδες & Χιονοδρομική Ασφάλεια

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαδικτυακό Σεμινάριο – Χιονοστιβάδες & Χιονοδρομική Ασφάλεια

16 Φεβρουαρίου 2021 /19:00 - 20:00

snow safety webinar

AVALANCHE AWARENESS & SNOW SAFETY WEBINAR

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΩΝ & ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ιδέα και Σκοπός

Η σταδιακά αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων να βρίσκονται σε επαφή με την φύση και το ορεινό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την άνθηση των χειμερινών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής, οδηγεί καθημερινά όλο και μεγαλύτερο αριθμό ατόμων να εκτίθενται στον κίνδυνο των  χιονοστιβάδων.

Στόχος του ενημερωτικού, διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η αναλυτική παρουσίαση των συνθηκών και των παραγόντων που συντελούν στην δημιουργία του εντυπωσιακού αυτού φαινομένου καθώς και η ενημέρωση σε ζητήματα εξοπλισμού, αναγνώρισης πεδίου, αντιμετώπισης και αποφυγής του κινδύνου.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στέκεται υπεύθυνα στις σύγχρονες απαιτήσεις και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο! Σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Οδηγών Βουνού και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διαμέσου της ενέργεια αυτής, επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό που εξορμεί το χειμώνα στο βουνό. Χιονοδρόμους και ορειβάτες, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μία χρήσιμη ενημερωτική διαδικασία αποτελούμενη από τρείς θεματικές. Α) Εισηγήσεις / Παρουσιάσεις, Β) Ανασκόπηση πραγματικών συμβάντων (case studies), Γ) Εκπαιδευτικές διαδικασίες – ανοιχτές τοποθετήσεις.

Πλατφόρμες Προβολής:

Οι παρουσιάσεις θα προβληθούν σε δύο ξεχωριστά επεισόδια την Τρίτη 16 και το Σάββατο 20  Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 μέσω Facebook Live των σελίδων Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων (Kalavrita Ski Resort) & Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Hellenic Rescue Team)

Οι παρουσιαστές θα βρίσκονται on line και θα έχουν την δυνατότητα να απαντούν σε ερωτήσεις κατά την διάρκεια της αναμετάδοσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και την συνεισφορά σας.

 

Με εκτίμηση,
Οι διοργανωτές

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα:
19:00 - 20:00

Διοργανωτής

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Phone
+30 2692 024451
Email
mail@kalavrita-ski.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Καλάβρυτα, Αχαΐας 25001 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2692024451
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής
cookies-icon-orange
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με τη δική μας Πολιτική Απορήτου.