Πως να έρθετε

Η πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι πολύ εύκολη.

Από Αθήνα (189 χλμ): Μέσω της Ολυμπίας Οδού Αθηνών-Πατρών. Στο ύψος της Τράπεζας (ή Πούντας) (159ο χλμ) στρίβετε από την Εθνική οδό προς τα Καλάβρυτα και το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Από Πάτρα: (88 χλμ) μέσω Διακοπτού και (79 χλμ) μέσω Χαλανδρίτσας.

Από Υπόλοιπη Πελοπόννησο: Μέσω Τρίπολης (185χλμ.), Λεβιδίου και Κλειτορίας.

Πληροφορίες

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων
Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων
Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ)

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώσε τη παρακάτω φόρμα αν έχετε οποιαδήποτε απορία
ή ενδιαφέρεστε να διοργανώσετε κάποιο event.

  Επιλέξτε το λόγω της επικοινωνίας σας

  Τι λένε για μας

  • Jim Sagubigula
   Καταπληκτικό χιονοδρομικό και βουνό γενικά. Εγώ προσωπικά πήγα για ορειβασία γιατί δεν κάνω σκι, αλλά ήταν και αυτό μια μοναδική εμπειρία. Για χειμερινή ανάβαση θα συνιστούσα τη χρήση κραμπον-πιολε και τεχνικές self-arrest γιατί μπορούν να βοηθήσουν αρκετά και πρόβλεψη χιονοστιβάδας. Πάντως και σαν χιονοδρομικό είναι πολύ καλό, σου προσφέρει πολλές πίστες από απλές για αρχάριους μέχρι και ελεύθερης χιονοδρομίας. Για έναν Αθηναίο συμφέρει οικονομικά να πάει στο Χελμό παρά στο Παρνασσό, αφού ως απόσταση είναι η ίδια και ως χιονοδρομικό είναι πιο φθηνά. Επίσης, η διαδρομή για να πάτε στο χιονοδρομικό είναι καταπληκτική εφόσον βγείτε από την εθνική.
   Jim Sagubigula
  • ΔΑΝΑΗ
   Απλά καταπληκτικό!Τιμές προσιτές, καθαρός χώρος, ωραίες πίστες. Είχαμε ενα ατύχημα κ το ιατρικό team ηταν φανταστικό. Εξυπηρετικοί, ευγενικοί, άψογοι στην δουλειά τους,παρόλο που δεν είναι πλήρως εξοπλισμένο το ιατρείο τους.Τα σπασμένα κόκαλα μπήκαν στην θέση τους κ φύγαμε με χαμόγελα!Συγχαρητήρια!!!
   ΔΑΝΑΗ
  • katerina Gal
   Ωραίες πίστες και το χιόνι καταπληκτικό. Ενημερωθείτε για τις τιμές από το σάιτ. Οι τιμές διαφέρουν για υψηλή και χαμηλή περίοδο. Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων δίπλα στην είσοδο τιυ χιονοδρομικού.
   katerina Gal