Η πορτοκαλί ομάδα που γνωρίσατε και εμπιστευτήκατε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αλλάζει και γίνεται PeAk Snow School!

Όμως τα πρόσωπα, το πάθος και η αγάπη μας για τα αθλήματα του βουνού παραμένουν ίδια!

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε αξέχαστες και όμορφες εμπειρίες στις πλαγιές του Χελμού.

Έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη διάθεση να σας μεταδώσουμε τις γνώσεις μας με ασφάλεια, κάνοντας το μάθημα να φαίνεται παιχνίδι!!

Το ski και το snowboard δεν κοιτάνε χρόνια! Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας από 3 ετών σε εμάς ή να νιώσετε εσείς και πάλι παιδιά, μαθαίνοντας κάτι νέο, όποια και αν είναι η ηλικία σας! Προσφέρουμε μαθήματα σε όλα τα επίπεδα, για εσάς που θα δοκιμάσετε για πρώτη φορά, μέχρι τον πιο έμπειρο που θέλει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ή να δοκιμάσει κάτι καινούριο, οπως το freeride ή το ορειβατικό!

  • Τα μαθήματά μας είναι είτε ατομικά είτε ολιγομελή, σε group έως 5 άτομα.
  • Κρατήσεις μαθημάτων μπορείτε να κάνετε μέσω τηλεφώνου στο 6983398395, μέσω email στο [email protected] ή μέσω του site μας peaksnowschool.gr.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, κάνετε την κράτησή σας λίγες μέρες πριν την επίσκεψη σας.
  • Συνιστούμε να βρίσκεστε στο χώρο της σχολής 30 λεπτά πριν την κράτησή σας, για να μη χάσετε καθόλου χρόνο από το μάθημά σας.
  • Για μεγαλύτερα group ή για τα μαθήματα του freeride και του ορειβατικού, καλέστε μας τηλεφωνικώς πριν την κράτησή σας.