Ο Σταύρος Αθανασόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τις Άλπεις της Αυστρίας skilehrer level 3 που διακρίνεται τόσο στο ski (χιονοπέδιλα) όσο και το snowboard (χιονοσανιδα). Η επαγγελματική του εμπειρία-κατάρτισης είναι από τις παλαιοτερες στην χώρα μας!

Είναι  instructor από το 2006 μέχρι και σήμερα, εκπαιδεύοντας δεκάδες νέων αρχαρίων και ημιμαθών τόσο στις Αυστριακές Άλπεις όσο και στον Ελλαδικό χώρο κάθε σεζόν! Εξειδικεύεται στα παιδιά κατά κύριο λόγο, αλλά το ταλέντο του στη μεταλαμπάδευση γνώσης από το εντελώς αρχάριο επίπεδο έως και το προχωρημένο δεν μένει απαρατήρητο και για μεγαλύτερες ηλικίες!

Σκοπός του είναι να προσαρμόσει τα αυστριακά πρότυπα εκμάθησης ski ή snowboard σε όλο το κοινό (από 6 ετών έως και 96 ετών). Οι Αυστριακές πιστοποιημένες εκπαιδευτικές του υπηρεσίες χιονοδρομίας απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας ύψους και βάρους! Εστιάζοντας στο τρίπτυχο της επιτυχίας ασφάλεια, εκμάθηση, διασκέδαση δρομολογείστε και εσείς τη σίγουρη επιτυχία εκμάθησης σε έναν νέο κόσμο γεμάτο χιονονιφαδες, κατάλευκες ηλιόλουστες πίστες και νέες συγκινήσεις! Ποτέ νωρίτερα η εκμάθηση στα χιονοπέδιλα “ski” η  τη χιονοσανιδα "snowboard" δεν ήταν τόσο διαφέρον!

Γλώσσες επεξήγησης μαθημάτων: Ελληνικά, Αγγλικά & Γερμανικά