Ο Σταύρος Αθανασόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας πιστοποιημένος instructor για την χώρα μας από τις Αυστριακές Άλπεις στον υψηλότερο τίτλο level 1 και level 2 τόσο για τα χιονοπέδιλα όσο και για την χιονοσανιδα.  Η εμπειρία του ως δάσκαλος σε διεθνές επίπεδο ξεκινάει λίγο μετά τα τέλη του 2005 ενώ ως αθλητής ξεκινάει λίγο πριν τα τέλη του 1990.

Έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις στον πρωταθλητισμο με προπονητές τους προγόνους του στη θεματολογία του carving καθως και του freestyle.

Όσο αφορά τον ίδιο το όνομα του στο χώρο διδασκαλίας χιονοδρομίας αποτελεί ορόσημο σε διεθνές επίπεδο ενώ διακρίνεται ως austrian instructor από το 2006 με προτεραιότητα και ειδίκευση στην διδασκαλία σε παιδιά άνω των 6 ετών.

Το Αυστριακό πρωτόκολλο που ακολουθείται από τον ίδιο για την εκμάθηση των παιδιών σας είναι:

  1. Ασφάλεια
  2. Εκμάθηση
  3. Διασκεδαση

Ιδιαίτερες τεχνικές που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι διασφαλίζουν το ιδανικότερο αποτέλεσμα προαγωγής ενός άρτιου παραγωγικού ποιοτικού μαθήματος.
Αρκετές θετικές αναφορές μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο καθώς και στην εταιρεία του truelifesports. (Ενημερωθείτε και για τα πακέτα μαθημάτων συμπεριλαμβανομένης της θεματολογίας snowboard/ski video analyse).

Ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε για έλεγχο διαθεσιμότητας και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο +306947711479. Για άμεση επικοινωνία μαζί του μπορείτε να προβείτε και στον λογαριασμό της εταιρειας του στο Instagram @truelifesports.