Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Η μεγαλύτερη μάχη των αιώνων, την Κυριακή 3/3 στο Χ.Κ. Καλαβρύτων

March 3 2019 /07:00 - 16:00

Free

To contest είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Κυριακή 24/2. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και έντονων χιονοπτώσεων, δόθηκε νέα ημερομηνία και έτσι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3/3/2019.

Το HelmosTeamBattle είναι ένας αγώνας freestylesnowboard που διοργανώνεται για 3η χρόνια από το FiftyFiftyBoardshop στο φιλόξενο snowpark του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων,με σήμα… μία κατσίκα! Την Victory Goat!

Αυτή η κατσίκα δεν είναι του γείτονα. Γεννήθηκε πριν από 3 χρόνια πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του Χελμού και σουλατσάρει από τότε στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Στόχος της είναι να ενώνει όλες τις φυλές των βουνών που τσουλάνε πάνω σε ένα γλιστερό σανίδι, στη μεγαλύτερη μάχη των αιώνων – το HelmosTeamBattle.

To contest είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 24/2. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και έντονων χιονοπτώσεων, δόθηκε νέα ημερομηνία και έτσι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3/3/2019.

Την Κυριακή 3/3/2019, το 3οHelmosTeamBattle επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό, με την υποστήριξη της εταιρείας HONOR, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις και giveaways σε αθλητές και επισκέπτες.

Οι φετινές έντονες χιονοπτώσεις, χάρισαν στο πάρκο του ΧΚΚ άφθονο φρέσκο χιόνι, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα εντυπωσιακό setup για αγώνες. Τα kickers, και με τα φτερά του Redbull, αναμένεται να εκτοξεύσουν τους riders στον αέρα και να μας χαρίσουν εντυπωσιακό θέαμα και πολλά πολλά tricks!

Αν είσαι ένα από τους τολμηρούς που θέλουν να προκαλέσουν την κατσίκα και να πάρεις μέρος στο HelmosTeamBattlebyHonor, δεν μένει παρά να φτιάξεις την ομάδα σου και να πάρεις μια βαθιά ανάσα. Μπορείς να φτιάξεις ομάδα με τους κολλητούς σου, τους συναδέλφους, τον/την πρώην σου ακόμα και τους φίλους των πρώην σου. Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι πάνω από 18 ετών και να αγαπάς το βουνό!

Η VictoryGoat θα δεχτεί αυστηρά έως 12 ομάδες των τριών ατόμων και θα χαρίσει στην νικήτρια ομάδα το ποσό των €600 και δωροεπιταγές από BurtonDCκαι Volcom! Αν είσαι και πολύπολύ καλός και καταφέρεις με το γλιστερό σου σανίδι να εντυπωσιάσεις του κριτές με τα κόλπα σου, θα φύγεις και με ένα σανίδι Burton.

Πλούσια δώρα και giveaways θα δοθούν και σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και σε τυχερούς επισκέπτες, από τους χορηγούς της διοργάνωσης WeRideLocal, CU, IconFitness, RBPD και APDigital.

H μεγάλη αυτή γιορτή του snowboard θα συνοδεύεται από δυνατήμουσική και Djs, η οποία θα ολοκληρωθεί περίπου στις 3 το μεσημέρι με απονομές των νικητών και πάρτυ.

Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, ακολούθησε την κατσίκα: https://www.facebook.com/helmosteambattle/

Details

Date:
March 3 2019
Time:
07:00 - 16:00
Cost:
Free
Event Categories:
,

Venue

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Καλάβρυτα, Αχαΐας 25001 Ελλάδα
Phone
2692024451
View Venue Website

Organizer

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Phone
+30 2692 024451
Email
mail@kalavrita-ski.gr
View Organizer Website